Selecteer een pagina

Kassasystemen voor Horeca

Bent u op zoek naar een eenvoudige kassa of volledig geautomatiseerd kassasysteem? Dan hebben wij zeker de oplossing voor u! Wij ondersteunen alle types horecazaken, bakkerijen, frituren en gespecialiseerde winkels. Hierdoor beschikken we over een uitgebreide know-how die we kunnen aanwenden om ook uw zaak tot in de puntjes te optimaliseren.

Een kassasysteem dat voldoet aan uw noden

Heeft u een horecazaak, bakkerij of winkel? Dan maken wij even tijd voor u vrij om samen met u een kassa systeem uit te werken dat past bij uw zaak. U kiest zelf hoe ver u hier in gaat. Ons productaanbod omvat een uitgebreid gamma manuele en automatische kassasystemen en andere toebehoren. De kassa software wordt aangepast aan de behoeften van uw zaak. Kortom, alles wordt in het werk gesteld zodat u op een doeltreffende manier de dagelijkse taken kan controleren en beheren.

Kassasystemen van hoge kwaliteit

Voor elke behoefte, voor iedere omgeving, Wij hebben een uitgebreid gamma van betaalbare POS-terminals om de behoeften van onze klanten te voldoen. Wij zorgen ervoor dat elk product volledig wordt ondersteund.

Ontdek vandaag nog wat voor u kunnen doen

Wenst u meer informatie omtrent ons aanbod of wilt u onze kassasystemen even met eigen ogen bekijken? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak zodat wij even bij u kunnen langskomen om te kijken welke van onze kassa’s het beste bij uw wensen zou aansluiten.